Качка з вишневим соусом. Кулінарне шоу «Гурманія» (відео)

Перегляди: 1428

Якщо ранок неділі провести разом з гастрошоу «Гурманія», то день буде наповнений смачними спогадами. Цієї неділі шеф-кухар закладу «PANORAMA» Максим Анікольчук та Катерина Лунгул готують смачну та корисну страву - качку з вишневим соусом та грушею.

У програмі ведучі розкажуть, як правильно обрати м`ясо качки, щоб було свіжим та ніжним. Та чим корисний качиний жир і для чого його використовують?

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Запитання цього тижня у рубриці «Запитай у сусіда» від головного партнера програми «Файно маркет»: Що таке конфі? Від чого походить, або звідки прийшла така назва?

Хто перший правильно відповість, тому буде нараховано 100 бонусних балів. Для цього треба перейти на сторінку «Файно маркет» у Facebook і під відео програми відповісти на запитання.

Дякуємо рекламній агенції «Euro vision» за надання рекламних послуг.

Для приготування страви ми використовували високоолеїнову професійну кулінарну олію «EFFO», яку можна застосовувати й для приготування страв вдома. Олія, про яку варто знати та використовувати!

Дивіться щонеділі о 10.30 кулінарне шоу «Гурманія» на телеканалі «Вітер».