Хвора на розсіяний склероз кропивничанка мріє видати свою книгу

Перегляди: 1604

Кропивничанка Ольга Застеба, яка хворіє на розсіяний склероз, мріє видати книгу своїх віршів.

Про це йдеться у статті CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ви питали про мрію… Я насправді – реалістка. Тому не говоритиму, що мрію одужати. Коли знайдуть ліки від розсіяного склерозу – якщо знайдуть – я вже буду не в тій кондиції, щоб їх приймати. Коли я дев’ять років тому начиталася, що з РС нікому нічого не вдалося досягти, мені захотілося показати, що з цим можна жити, виходити на вулицю, знімати оці всі відео, посміхатися і радіти, писати вірші. Відтак мрія моя – цілком реальна. Хочу видати книжку. Для цього не вистачає «дрібниці» – якихось пару десятків тисяч гривень…» - сказала Ольга.

https://cbn.com.ua/2021/05/24/vin-mozhe-z-yavytysya-bud-koly-i-u-bud-kogo-yak-zhyvut-lyudy-z-rozsiyanym-sklerozom/

Розсіяний склероз - хронічне запальне захворювання центральної нервової системи, при якому власні імунні клітини організму хворого атакують мієлін, «ізолюючу оболонку», котра оточує нервові волокна. Захворювання проявляється численними вогнищевими ураженнями з порушенням різних функцій: зорової, рухової, чутливої, координаційної, функцій сечового міхура та кишківника.