У Кропивницькому готують альтернативний маршрут для фур

Перегляди: 2557

Проєктні організації отримали завдання щодо виготовлення документації на проспекти Інженерів та Промислового у Балашівській промзоні, щоб організувати рух вантажівок з об’їзної до олієжиркомбінату через вулицю Руслана Слободенюка, минаючи середмістя.

Про це заявив міський голова Андрій Райкович.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це оптимальний шлях. До цього проєкту в рамках соціального партнерства важливо долучити як державний ресурс, так і ресурси підприємств, - сказав він. - Попередньо ми поставили їх до відома і чекаємо пропозицій. Так, зараз приватний бізнес не дуже готовий брати участь, але, впевнений, ми знайдемо шляхи їх додатково мотивувати. Бо, якщо ми говоримо про Промисловий, Руслана Слободенюка – це дороги не стільки для містян, скільки для промисловості, для бізнесу, який розташований майже на всій протяжності цих вулиць. "Креатив", колишній молокозавод, автопідприємства, оптовий ринок, "Ласка… Так само проспект Інженерів не йде до масово заселених мікрорайонів, це промзона. Власники мають це розуміти – треба долучатися і спільно вирішувати це питання».

https://cbn.com.ua/2021/05/25/vokzalna-zernovozy-ta-velyki-plany-kropyvnytskyj-na-starti-budivelnogo-sezonu/