Другого підозрюваного, який хотів «продати» посаду голови Кіровоградської ОДА, теж триматимуть під вартою

Перегляди: 827

Ленінський районний суд обрав запобіжний захід другому підозрюваному, який хотів «продати» посаду голови Кіровоградської ОДА у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 681 тисяча гривень.

Про це CBN поінформували в пресслужбі обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також раніше суд вже обрав запобіжний захід ще одному підозрюваному у справі, яким виявився уродженець Полтавської області (1939 р. н.), житель Луганщини, колишній спортивний функціонер Луганської ОДА Іван Шовкопляс. Чоловіка теж триматимуть 60 діб під вартою з правом внесення застави у розмірі 681 тисяча гривень.

Нагадаємо, двоє громадян за 3,5 мільйона доларів США неправомірної вигоди обіцяли вплинути на посадових осіб Офісу Президента України та Кабінету Міністрів України і вирішити питання про призначення потерпілого на посаду голови Кіровоградської облдержадміністрації. При цьому один з них представився радником Президента України. Насправді вони не мали жодного відношення до органів державної влади.