На трасі М-12 тривають ремонти на чотирьох ділянках одночасно

Перегляди: 662

Дорожники одночасно ремонтують чотири ділянки автодороги М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам’янка, яку відновлюють у рамках програми президента «Велике будівництво».

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг області (САД).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Шляховики працюють без вихідних. Нині одночасно проводиться поточний середній ремонт на чотирьох ділянках дороги. Зокрема, на відрізках 597+330 км, 703 +480 км станом на сьогодні вже влаштували 55,5 км органо-мінеральної суміші та 45,5 км нижньго шару асфальтобетонного покриття», - повідомили у САД.

У Службі автодоріг області також зазначили, що в рамках капітального ремонту вже розпочалися роботи на ділянках 698 +480 км, 703 + 480 км, наразі вже влаштували 1 км нижнього шару асфальтобетонного покриття .

Як повідомлялося раніше, в межах Кіровоградської області дорогу М-12 Служба автомобільних доріг відновить по всій протяжності разом з усіма штучними спорудами. Автодорога М-12 є частиною дороги М-30, яка будується до 30-річчя незалежності України, її протяжність складе 1392,3 км – зі Стрия Львівської області до Ізвариного Луганської.