У Кропивницькому презентують просвітницьку кампанію «Будьте котиками - носіть флікери»

Перегляди: 684

У рамках проекту «Амбасадори безпеки» розпочинається безпекова просвітницька кампанія «Будьте котиками - носіть флікери».

Презентація компанії відбудеться у прес-центрі CBN 2 червня з 11:00 до 11:30 за участі:

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

  • Ірини Ткаченко, координаторки проекту «Амбасадори безпеки», директорки Агенції сталого розвитку «Хмарочос»;
  • Олени Павлової, ілюстраторки, авторки персонажа кіт Інжир;
  • Оксани Білобрової, очільниці відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Кіровоградській області.

Запрошуємо журналістів, представників громадських організацій, органів місцевого самоврядування.

Трансляція презентації відбуватиметься на сторінці «Амбасадори безпеки» та CBN.

***

Інжир – сторожовий кіт демократії та активіст. Він був на акціях на підтримку Олега Сенцова, брав участь у багатьох соціальних проектах.

Цього кота знають понад 20 тисяч людей! Він став найбільшими творчим проектом Олени Павлової, способом спілкування зі світом. «Мої думки почує не така кількість людей, як думки, які озвучить Кіт. І в цьому сила. Бо котики в інтернеті – це потужна інформаційна зброя, і я хочу використовувати її на хороші наміри», - говорить вона.

Більше - тут.

***

Безпекова просвітницька кампанія «Будьте котиками - носіть флікери» відбувається в рамках проєкту «Амбасадори безпеки», що втілюється за підтримки канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.

11:00 2 червня, Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46, прес-центр CBN (третій поверх ТЦ «Реал»).