У Кропивницькому довічно ув’язнили чоловіка, який під наркотиками вбив пенсіонера і ледь не вбив двох жінок

Перегляди: 994

За публічного обвинувачення прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури до довічного позбавлення волі засудили 27-річного чоловіка, який у стані наркотичного сп’яніння вчинив вбивство пенсіонера та замах на вбивство двох жінок.

Про це CBN повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У червні 2019 року пізно ввечері, обвинувачений, перебуваючи під дією наркотичних засобів, напав на молоду жінку – душив потерпілу, поки вона не втратила свідомість. Думаючи, що жертва мертва, залишив місце скоєння злочину.

Наступного дня чоловік намагався задушити 19-річну дівчину поблизу Новомиколаївського пляжу. Проте йому завадили знайомі потерпілої, які почули крики про допомогу. З місця злочину йому вдалося втекти.

Під ранок дорогою вздовж набережної Інгулу зустрів пенсіонера-рибалку і побив його, після чого наніс йому не менше 13 ударів колюче-ріжучим предметом. Потерпілий загинув на місці події.

https://cbn.com.ua/2019/07/03/u-kropyvnytskomu-na-berezi-richky-zarizaly-didusya-rybalku/

Суд, дослідивши усі обставини та докази по справі, погодився з позицією прокуратури та призначив обвинуваченому найвищу міру покарання – довічне позбавлення волі.

Засуджений раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та лише наприкінці 2018 року був умовно-достроково звільнений з місць позбавлення волі.

Вирок суду ще не набрав законної сили, триває час на апеляційне оскарження.