Колишній директор архіву Кіровоградської області очолив архів України

Перегляди: 720

Вчора, 2 червня, голова Державної архівної служби України Анатолій Хромов представив колективу нового директора Центрального державного історичного архіву України в Києві Олега Бабенка, який раніше очолював архів Кіровоградської області.

Про це йдеться на Facebook-сторінці державної архівної служби України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловіка призначили на посаду за результатами конкурсу на посаду.

Олег Бабенко має три вищі освіти: у 1993 році закінчив філологічний факультет Центральноукраїнського державного педагогічного інституту імені В. Винниченка за напрямом «Українська мова і література», у 2005 році закінчив Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за напрямом «Державне управління» та у 2017 році закінчив Центральноукраїнський національний технічний університет за напрямом «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

До призначення на цю посаду працював заступником директора Центрального державного архіву зарубіжної україніки. А до того, був директором Державного архіву Кіровоградської області, радником голови Кіровоградської облдержадміністрації та заступником начальника управління культури і туризму Кіровоградської обласної державної адміністрації.