Мер Олександрії про спалене авто директора ринку: «Машини директорів так просто не горять»

Перегляди: 3499

Перед початком засідання виконавчого комітету, яке відбулося сьогодні, 3 червня, міський голова Сергій Кузьменко прокоментував ситуацію, яка в останні дні склалася навколо КП «Олександрійський центральний ринок».

Про це повідомляє прес-служба Олександрійської міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://cbn.com.ua/2021/06/01/dyrektor-oleksandrijskogo-rynku-obitsyaye-groshi-za-informatsiyu-pro-pidpalyuvachiv-jogo-avto-foto-video/

«Я здивований, що в Олександрії мають місце такі події, адже це щось неадекватне. Очевидно, що машини директорів так просто не горять», – наголосив очільник міста.

Наразі з боку влади на комунальному підприємстві проводиться аудит, і найближчим часом громадськість дізнається, як ринок працював при минулій владі, які мав доходи та фінансовий результат. Також будуть оприлюднені результати роботи КП «Олександрійський центральний ринок» при новому керівництві за останні п’ять місяців.

Сергій Кузьменко також сказав: «Директор комунального підприємства не може бути одночасно і блогером. Просив би розділити ці функції, адже посадова особа не може призначати винних і звинувачувати людей у тих чи інших злочинах. Тож прошу Олександра Кіяшка пам’ятати, що він - відповідальна людина на відповідальній посаді».

Сергій Кузьменко звернувся до правоохоронних органів з проханням якомога швидше поінформувати суспільство про те, що насправді відбулося на центральному ринку. Тим більше, що там встановлені камери спостереження і є свідки тих подій.

За словами міського голови, увагу краще сконцентрувати на вдалих рішеннях, за якими будуть і хороші справи: гарні дороги, парки, реконструйовані лікарні, нові інвестиційні проєкти та робочі місця.

Нагадаємо, 31 травня згоріло авто директора Центрального ринку Олександрії Олександра Кіяшка. Поліція підтвердила, що то був підпал.