МВС оголосило в розшук кропивницького злодія в законі

Перегляди: 2021

43-річного уродженця Кіровоградщини Армена Хачатряна, який відомий у статусі злодія в законі на прізвисько Армен Хохол/Армен Знам'янський, оголосили у розшук в Україні та внесли до переліку осіб, які переховуються від органів досудового розслідування.

Профайл короля злочинного світу, якому 17 травня 2021 року оголосили про підозру в створенні організованої злочинної організації (ч. 1 ст. 255 КК України), 2 червня 2021 року з'явився на сайті Міністерства внутрішніх справ, пише «Dетектив-Info».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Датою зникнення Хачатряна в Управлінні стратегічних розслідувань Нацполіції в Кіровоградській області вказано 19 травня 2021 року. Того дня Ленінський райсуд Кропивницького відмовив у задоволенні клопотання про надання дозволу на затримання Армена Хохла з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Служитель Феміди Олена Лук'янова дійшла висновків: правоохоронці не довели, що кримінальний генерал переховується, або ухиляється від слідства.

Хачатряну закидають ідеологічне верховодство створеним в ДУ «Кропивницький слідчий ізолятор» угрупованням, учасники якого «кошмарили» інших ув'язнених (передусім тих, яким інкримінуються так звані «непопулярні статті» Кримінального кодексу України), вимагаючи в них сплати коштів у «общак», а також в якості «компенсації» за програш у карти, причетність до розповсюдження наркотиків тощо.