Штрудель. Кулінарне шоу «Гурманія» (відео)

Перегляди: 1268

Розпочинаємо недільний ранок разом з гастрошоу «Гурманія». Сьогодні шеф-кухар закладу «PANORAMA» Максим Анікольчук та Катерина Лунгул приготують десерт, який, як вважається, важко готувати вдома, але ведучі доведуть, що це не так.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Смачний, соковитий та ароматний австрійський штрудель. У програмі дізнаєтесь, як зробити тонке, майже прозоре, тісто, корисні поради приготування начинок та деякі секретні інгредієнти цього надзвичайного десерту.

Запитання тижня у рубриці «Запитай у сусіда» від головного партнера програми «Файно маркет»: Коли був написаний перший рецепт штруделя?

Хто перший правильно відповість, тому буде нараховано 100 бонусних балів. Відповіді залишайте під відео програми на сторінці «Файно маркет» у Facebook.

Дякуємо рекламній агенції «Euro vision» за надання рекламних послуг.

Для приготування страви ми використовували високоолеїнову професійну кулінарну олію «EFFO», яку можна застосовувати і для приготування страв вдома. Олія, про яку варто знати та використовувати!

Дивіться щонеділі о 10.30 кулінарне шоу «Гурманія» на телеканалі «Вітер».