П’ятий президент Порошенко зібрав великий з’їзд і відкрив план порятунку України (відео)

Перегляди: 1298

«Європейська Солідарність» має чіткий план розбудови успішної, європейської демократичної України. Про це заявив лідер партії, п’ятий президент України Петро Порошенко під час виступу на з’їзді партії. На арт-заводі «Платформа» – найбільшому в Україні креативному кластері, створеному на території колишнього радянського підприємства, – зібралися більше тисячі партійців з усіх регіонів України.

«Коли ми об’єднуємось – ми можемо все. Наша партія відрізняться тим, що вона є відкритою. Всі, хто пов’язує з нами надії на рух України до Європейського Союзу, на рух України в НАТО, надії на європейські реформи, на протидію некомпетентності влади, повинні мати можливість приєднатися до нашої партії. Ми – єдина команда, крута, драйвова, європейська. Ми переможемо заради України, українців, які чекають цієї перемоги, і разом з ними», - заявив, зокрема, у своєму виступі Петро Порошенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua