У Кропивницькому презентують книгу «Олімпійська спадщина Кіровоградщини» (анонс)

Перегляди: 1084

О 14:00 завтра, 9 червня, у прес-центрі СВN з нагоди Міжнародного олімпійського дня відбудеться презентація книги «Олімпійська спадщина Кіровоградщини».

Книгу презентує її автор, професор кафедри теорії та методики олімпійського і професіонального спорту ЦДПУ ім. Винниченка, керівник регіонального відділення Олімпійської Академії України Сергій Воропай. Ще спікери: заслужений тренер України зі спортивної гімнастики Світлана Куценко, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Олександр Кузьмін.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У заході візьмуть участь керівники спортивної галузі Кіровоградщини, спортсмени, тренери, ветерани спорту, представники спортивної громадськості Кропивницького та області.

Це перша книга з серії «Олімпійська спадщина Кіровоградщини», яка знайомить з досягненнями атлетів Кіровоградської області на Олімпійських іграх сучасності. У хронологічній послідовності подано відомості про спортсменів-учасників Олімпіад із 1952 до 2016 року.

14:00 9 червня, Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46, прес-центр CBN (третій поверх ТЦ «Реал»).