У Херсонській області в ДТП загинула сім’я з Кіровоградщини: мама, тато і шестирічна донечка (фото)

Перегляди: 7284

Вчора, 8 червня, на автодорозі Одеса – Мелітополь – Новоазовськ сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками: у результаті зіткнення вантажівки з позашляховиком загинули чоловік із дружиною та їхня 6-річна донька.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ НП у Херснонській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими надійшло в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини близько 18:00. Поблизу села Цукури Каховського району на перехресті автодоріг Одеса – Мелітополь та Чаплинка - Нова Каховка зіткнулися автомобілі Audi Q7 та вантажівка Volvo з напівпричепом. На місце пригоди терміново виїхали керівництво та слідчо-оперативні групи обласного главку та районного відділу поліції.

Як розповів заступник начальника поліції Херсонщини Микола Вербицький, на місці ДТП поліцейські встановили, що водій позашляховика, якому через кілька днів мало виповнитися 45 років, рухався другорядною дорогою Чаплинка – Нова Каховка і виїхав на перехрестя з головною автодорогою Одеса - Мелітополь, не надавши переваги в русі вантажівці. Між транспортними засобами сталося зіткнення. В результаті автопригоди водій Audi, його 42-річна дружина та шестирічна донька отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям.

У позашляховику також знаходилася ще одна донька подружжя, якій 16 років. Наразі дівчина перебуває в непритомному стані з тяжкими травмами в центральній лікарні Нової Каховки. Родина приїхала на Херсонщину з Кіровоградської області.

За інформацією голови Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода» Павла Дейнеки, йдеться про родину з Новгородки. Він написав у Facebook: «...внаслідок автокатастрофи загинули подружжя Едуард і Марина Жмутські та їхня менша донечка Злата. Старша донька Аліна у вкрай тяжкому стані госпіталізована, зараз перебуває в комі.

Для нас це надзвичайно болісна втрата, рана від якої навряд чи колись загоїться.

Едуард Васильович був засновником і гендиректором теплопостачального підприємства, разом з дружиною Мариною активно займалися благодійністю та політикою. Едуард був заступником голови обласної організації ВО "Свобода", Марина Олександрівна - керівником обласного осередку об'єднання українок "Яворина" та депутатом Новгородківської селищної ради від "Свободи"».