У Кропивницькому знову без води Кущівка (графік підвозу)

Перегляди: 633

Мікрорайони Кущівка, частково Катранівка та «Сегмент» Кропивницькому залишилися без водопостачання від 15 години сьогодні, 9 червня.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На перехресті провулку Семенівського та вулиці Вознесенської, де вчора замінили фрагмент чавунного трубопроводу діаметром 300 мм та довжиною 3 метри, знову стався витік – поруч із місцем з’єднання старої та вчора встановленої труби.

Для локалізації місця аварії перекрили запірну арматуру та перекрили водопостачання вказаних мікрорайонів. Сьогодні виготовлять фасонні частини (деталі для з’єднання труб).

Однак через низовинну частину водопровідної системи, на якій сталася аварія, знову чекатимуть, поки система спустошиться і можна буде виконувати зварювальні роботи. Зранку завтра, 10 червня, аварійна бригада розпочне ремонтні роботи.

Для підвезення води населенню вже виїхали цистерни за адресами:

  • 16:30 – 17:20 на вулицю Тульську – Десантників;
  • 17:30 – 18:20 – на Ізмаїльську – Кульчицького;
  • 18:30 – 19:20 – Кишинівську – Кульчицького.

Нагадаємо, вчора мікрорайон Кущівка залишався без води з ранку до 4 години ранку сьогоднішнього дня. О цій годині водопостачання відновили у повному обсязі.