«Олександрія сьогодні»: Марина Вороніна, актриса народного аматорського театру юного глядача «Апельсин» (відео)

Перегляди: 4002

Ще в дитинстві вона бачила себе актрисою, мріяла про велику сцену. Однак, наблизитися до реалізації мрії вдалося лише у дорослому житті. Свою першу роль вона зіграла у 2016 році під керівництвом видатного режисера народного аматорського театру Палацу культури «Світлопільський» Юрія Дзбановського і відразу підкорила серця глядачів.

Наразі сценічну майстерність талановитої актриси відзначають і колеги з області. Другий рік поспіль Марина Вороніна, як актриса аматорського театру юного глядача «Апельсин» (режисер Світлана Мозгова) перемагає в номінації краща виконавиця жіночої ролі щорічного обласного огляду - конкурсу аматорських театральних колективів «Театральна весна Кіровоградщини».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Переможниця говорить, що це визнання немов перша сходинка в реалізації її найбільшої мрії – стати професійною актрисою. Отож, зупинятися на досягнутому вона не збирається. Про свої успіхи, творчі плани й загалом про колег – театралів, з якими її звела доля, Марина Вороніна, актриса народного аматорського театру юного глядача «Апельсин» (режисер Світлана Мозгова) Палацу культури «Світлопільський» м. Олександрії розповість у програмі «Олександрія сьогодні» з Іриною Балашовою.

Дивіться програму щопонеділка о 19:15 на телеканалі «Вітер».