Через Кропивницький проїде колона ретро-автомобілів

Перегляди: 1857

Наступного понеділка, 21 червня, через Кропивницький пройде етап міжнародного пробігу на ретро-автомобілях.

Маршрут автопробігу, присвяченого 30 річчю Незалежності України, проляже територією 30 міст України, Молдови і Румунії, повідомляє прес-служба Кропивницької міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://cbn.com.ua/2019/09/21/u-den-mista-v-kropyvnytskomu-pokazaly-retro-avtomobili-ta-mototsykly-foto/

«Марафон Дружби та Миру - Україна в ралі Монте – Карло VI United Super Special Race 2021» стартує 12 червня із Умані.

Це один із наймасштабніших автомобільних промо-проєктів за всі часи Незалежності України.

Організатори пробігу - «Відроджений Київський клуб автомобілістів» повідомляють, що в команді учасників будуть рухатися два автомобілі ЗАЗ-965 та ЗАЗ-966, зареєстровані «Королівським Автомобільним Клубом Монако» для участі в ралі «Монте-Карло», яке відбудеться вже наступного року.

Як зазначив начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради В’ячеслав Гурський, програма етапу автопробігу в Кропивницькому 21 червня 2021 року розпочнеться о 14:00 прибуттям команди на місце локації біля обласного краєзнавчого музею.

Із 14:00 по 17:00 триватиме виставка ретро-авто з інформацією від учасників марафону. У кропивничан буде унікальна можливість сфотографуватися з учасниками майбутнього ралі «Монте-Карло».

А вже о 17:00 стартують автоперегони на Кубок міського голови. Перегони пройдуть вулицями Кропивницького в міському трафіку.

Орієнтовно о 18:00 очікується фініш учасників змагань та нагородження переможців.