«Вітер» покаже політичний і поліцейський серіали

Перегляди: 576

Серіали «Уряд» та «Агент Кувалда» транслюватимуться на телеканалі «Вітер».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Уряд»

Виробництво: Данія.

Напередодні виборів до парламенту Данії медіа-радник голови другорядної Партії помірних Каспер Юл добуває компромат на чинного прем'єр-міністра. Біргітте Нюборг відмовляється використовувати ці дані, тоді Каспер пропонує їх лідеру опозиції Мікель Лаугесен. Лаугесен використовує інформацію на заключних теледебатах, викликавши тим самим величезний політичний скандал в Данії, який привів не тільки до поразки лібералів на чолі з колишнім прем'єр-міністром Ларсом Хесельбо на виборах. Але до більшого розчарування Мікеля Лаугесене скандал негативно позначився і на ньому самому. Несподівано для всіх помірні отримали більшість у парламенті, а Біргітте Нюборг доручили сформувати уряд Данії.

Нюборг, що володіє рідкісними для великої політики моральними принципами, незабаром починає порушувати їх при лавіруванні між правдою і бажанням зберегти репутацію кабінету міністрів. У той же час її особисте життя руйнується через надмірну зайнятість на роботі. Безпартійний і безпринципний Каспер Юл виявляється її головним помічником, а його колишня дівчина Катрін Фонсмарк швидко піднімається до статусу головного диктора ведучого телеканалу країни.

Дивіться в ефірі «Вітру» з 21.06.21 щодня о 21:15 з повторами вночі о 2:50 та наступного дня об 11:15.

«Агент Кувалда»

Виробництво: США.

Американський сатиричний телесеріал про роботу поліції. Головний герой — інспектор Следж Хаммер та його напарниця Дора. Іноді інспектор несповна розуму, але він дуже рішучий і вважає за краще використовувати жорсткі методи роботи.

Дивіться в ефірі «Вітру» з 21.06.21 щодня о 22:30 з повторами вночі о 3:50 та наступного дня о 12:30.