У Кропивницькому відкрилася виставка «Ловець веселок» (фото)

Перегляди: 912

У Кропивницькому відкрилася виставка члена Національної спілки фотохудожників України В’ячеслава Білоуса «Ловець веселок», передає кореспондент CBN.

Криворожанин займається фотографією майже 30 років, і майже 30 робіт можна побачити в холі обласної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського. На них — неймовірні пейзажі, зафіксовані майстром фотографії в різних куточках світу і в рідній України. В’ячеслав має власну фотостудію в Кривому Розі: як каже сам, заробляє на фотографії, щоб займатися фотографією.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами відомого кропивницького фотомайстра Олександра Майорова, подій такого рівня в місті повинно проходити набагато більше.

«Дякувати бібліотеці за виставку, але хотілося б і в інших залах — музейних чи галерейних — бачити щось виставково-творче. Враження: атмосферно, професійно. У мене є власний критерій рівня фотографії чи картини: бажання чи небажання поспілкуватися з автором після перегляду робіт. Мені цікаво поспілкуватися з колегою», - розповів Олександр Майоров.

На думку фотокора CBN і не менш відомого фотографа з Кропивницького Ігоря Філіпенка, автор багато творчих сил вклав в світлини.

«Дуже професійно. Як кажуть фотомитці, на вищому рівні. Мало побачити. Треба зняти, врахувавши "фізичну недосконалість" камери. Вдивіться, вловіть нюанси, відчуйте, наприклад, цей туман або гру кольору і світла. Я розумію, що це зроблено від душі. Виставку повинні побачити якомога більше людей», - висловився Ігор Філіпенко.

Організатором виставки від НСФУ виступив кропивницький фотомитець Сергій Лесів.

Виставка працюватиме протягом місяця.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN