«Схід ГЗК» хочуть передати в управління «Енергоатому», зарплата — під питанням

Перегляди: 940

Під час сьогоднішньої наради в Міненерго оцінили перспективи роботи урановидобувного державного підприємства «Схід ГЗК».

Про це повідомляє CBN з посиланням на facebook-стoрінку голови Конфедерації Вільних профспілок України Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«За попереднім рішенням, має відбутися реорганізація «Схід ГЗК» шляхом передачі управління НАЕК «Енергоатом». Чекатимуть на висновки Міністерства фінансів та рішення Кабінету Міністрів», — наголосив профспілковий лідер.

Він стверджує: високопосадовці, які вчасно та у повному обсязі отримують зарплати, не мають відповіді на питання щодо подальших розрахунків з трудовим колективом ДП.

«Сьогодні мав бути виплачений аванс. Проте адміністрація підприємства не має бачення стабілізації зарплатних виплат 5000-му колективу ані по авансу, тим більше по зарплаті, яка має бути виплачена вже 7 липня», — підкреслив Михайло Волинець.