Спортшколу на Кіровоградщині ремонтуватиме фігурант кримінальних проваджень

Перегляди: 1713

Кіровоградська ОДА визначилась з підрядником, який отримає 71 мільйон гривень на ремонт обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «НАДІЯ».

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

18 червня Департамент капітального будівництва та інвестиційної діяльності Кіровоградської ОДА та ТОВ «БУД-КОНТРОЛЬ» уклали договір на проведення реконструкції будівлі комунального закладу «Кіровоградська обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «НАДІЯ», вартість робіт складає 71 400 000 гривень.

Єдиним конкурентом ТОВ «БУД-КОНТРОЛЬ» на закупівлі було ПП «ЛОКОМОТИВ-БУД» з дорожчою на 4 мільйона пропозицією. Впродовж аукціону учасники не знижували вартість своїх пропозицій.

Під час реконструкції відремонтують покрівлю спортивного закладу, басейн, утеплять фасад, встановлять нові вікна та двері, замінять електропроводку, система опалення та вентиляції. Прилеглу територію вимостять фігурними елементами, також навколо спортшколи влаштують клумби, газони та висадять дерева.

За умовами договору, підрядник зобов’язаний завершити ремонтні роботи до 15 квітня 2022 року.

Будівельна компанія «БУД-КОНТРОЛЬ» зареєстрована у 2008 році, її директор — Сергій Овчинніков, засновник — Андрій Агієвич. За даними електронної системи закупівель Prozorro, ТОВ «БУД-КОНТРОЛЬ» постійно бере участь у відкритих торгах. В період з 2017 по 2021 років компанія 33 рази визнавали переможцем, загальна вартість робіт складає понад 200 мільйонів гривень.

Під час своєї діяльності компанія двічі потрапляла у поле зору правоохоронців. Так, у 2018 році слідчі Нацполіції здійснювали досудове розслідування по кримінальному провадженню №12018120020005004 за фактом розкрадання бюджетних коштів при виконанні ремонтно-реставраційних робіт вестибюля та учбового корпусу №2 Кіровоградського обласного НВК гімназія-інтернат-школа мистецтв в м. Олександрії.

У 2019 році компанія проходила по кримінальному провадженню №42019121010000016, розпочатому за фактом привласнення та розтрати коштів місцевого та державного бюджетів, що виділялись протягом 2017-2019 років на реалізацію місцевих програм, в тому числі капітального будівництва, реконструкції та капітального ремонту об`єктів комунального господарства та соціально-культурного призначення.