Під'їзди, дахи і ганки: в Олександрії ремонтують старі багатоповерхівки (адреси)

Перегляди: 501

КП «Житлогосп» продовжує планові ремонти багатоповерхівок Олександрії за затвердженими графіками та заявками старших будинків.

Про це CBN повідомили у пресслужбі міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За останні 3 тижні будівельники завершили поточний ремонт рулонних покрівель у 6 будинках за адресами: вул. Григорія Сокальського №33, вул. Козацька №№43, 51, пр. Соборний №102, пр. Будівельників №36, пр. Соборний №92.

Відремонтували і шиферні покрівлі у 9 будинках по вул. Григорія Усика №41, вул. Шевченка №73, вул. Захисників України №41, вул. Бориса Нечерди №№7, 13, вул. Говорова №26, вул. Миру №63, вул. Сухомлинського №3 та вул. Ушинського №29.

Підрядники завершили ремонти козирків над під’їздами у багатоповерхівках по вул. Козацькій №53, пр. Соборному №2, пл. Покровській №7 (І під’їзд), вул. Студентській №39, а також відремонтували ганки за адресою: вул. Перспективна №4.

Сьогодні тривають ремонти під’їздів у будинках по вул. Шевченка №63 (І під’їзд), вул. Григорія Усика №47 (ІІІ під’їзд), вул. Святомиколаївська №37 (ІІ під’їзд). Також ремонтують ганки по вул. Перспективній №9 та вул. Братській №24.