Олександрійська міськрада отримала можливість профінансувати важливі інфраструктурні проєкти

Перегляди: 1075

Завдяки перевиконанню надходжень міського бюджету Олександрія отримала можливість профінансувати низку важливих інфраструктурних проєктів.

Про це під час засідання виконкому повідомив міський голова Олександрії Сергій Кузьменко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«За результатами першого півріччя маємо непогані фінансові показники. Ми добре попрацювали з нашими підприємцями, нашими платниками податків. Вони з розумінням ставляться до того, що місто потрібно розвивати. Хочу подякувати їм за таку позицію по відношенню до міста Олександрії. І власне ми маємо 23 мільйона гривень перевиконання бюджету за І півріччя. Це дуже позитивний результат. Як я казав, ми чекали на нього для того, щоб посилити, укріпити деякі напрямки розвитку нашого міста», — наголосив міський голова.

За його словами, з цих коштів 10 млн грн підуть на капітальний ремонт вулиці Скічка. Це об’єкт, на який міськрада збирає кошти з різних джерел фінансування, включаючи субвенцію з державного бюджету.

У той же час, 4,5 млн грн планують витратити на придбання комбінованого дорожнього автомобіля для прибирання вулиць. Мова йде про всесезонне авто.

На співфінансування НУШ (Нової української школи, – Ред.) міськрада Олександрії планує спрямувати 1 млн грн, 1,5 млн грн – на будівництво спортивного майданчика на території гімназії.

Ще 500 тис грн підуть на фінансування оздоровлення дітей працівників соціально-культурної сфери.