Стало відомо, коли у Кропивницькому відбудеться цьогорічна виставка «АгроЕкспо»

Перегляди: 1666

Цьогорічна виставка «АгроЕкспо» відбудеться у Кропивницькому з 29 вересня по 2 жовтня.

Про це повідомив голова наглядової ради «Гідросила Груп» і «Ельворті Груп» Павло Штутман, пише «Україна-Центр».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Незмінний організатор виставки звернувся до обласної влади з проханням запросити на виставку керівництво держави, окреме побажання було й до міста: «Я прошу місто долучитися та хотів би, щоб воно провело виставку ретро-автомобілів. Ми готові безкоштовно надати для цього площу в критому павільйоні».

Наразі відомо, що площа виставки, яка входить до десятки найбільших виставок Європи, складе 360 тисяч квадратних метрів, причому компанії-учасники вже забронювали 87% відкритої площі та 80% критих павільйонів, очікується близько 50 тисяч відвідувачів.

«В організаційному плані "АгроЕкспо-21" відрізняється тим, що з’являться іноземні учасники, яких у минулому році не було через коронавірусні обмеження на кордоні. Зараз ми вже маємо кілька заявок від іноземних партнерів, це Австрія, Польща та інші найближчі сусіди. Ми не комерційна виставка, оскільки на ній не заробляємо, тому що ціни на участь у нас в 5-10 разів нижчі, ніж загалом в цьому сегменті діяльності», - додав виконавчий директор «АгроЕкспо» Ігор Глібко.