Депутати міськради Олександрії виділили кошти на реалізацію важливих інфраструктурних проєктів (перелік)

Перегляди: 775

Сьогодні, 7 липня, на 10-й черговій сесії міської ради депутати скоригували бюджет Олександрійської територіальної громади.

Про це CBN повідомили у пресслужбі міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Рішенням сесії збільшено доходи і видатки на 36,9 млн грн, у тому числі, за рахунок перевиконання бюджету у розмірі 22,3 млн грн та надходження субвенцій на розвиток ЦНАПів, забезпечення доступом до Інтернету сільської місцевості, реалізацію заходів Нової української школи, придбання інсулінів, виконання інвестиційних проєктів та інше.

Депутати виділили:

3 млн грн – на підготовку освітніх закладів до нового навчального року;

1,5 млн грн – на будівництво мультифункціонального спортивного майданчика на базі гімназії Т. Шевченка;

1 млн грн – співфінансування на реалізацію програми «Нова українська школа»;

193 тис грн – на оздоровлення дітей працівників освітніх установ.

У сфері охорони здоров’я 810 тис грн спрямували на сплату за енергоносії центральної районної лікарні; 193 тис грн – на оздоровлення дітей працівників медзакладів.

На капітальний ремонт вулиці Олексія Скічка направили 10 млн грн; на придбання комбінованої прибиральної машини – 4,5 млн грн; 1,5 млн грн – на підтримку КП «Теплокомуненерго»; 110 тис грн – на підтримку КП «СвітлоЦентр» та 238 тис грн – на підтримку КП «Олександрійський транспорт».