Мер Олександрії Сергій Кузьменко: «Зараз стосунки з обласною владою складно назвати конструктивними»

Перегляди: 2683

Олександрійський міський голова Сергій Кузьменко повідомив, що його команді вже вдалося залучити додатково до міського бюджету 110 мільйонів гривень.

Про це він сказав у коментарі CBN перед засіданням сесії сьогодні, 7 липня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Коли я звітував про перші сто днів на посту міського голови, в березні, я казав, що планую в поточному році залучити додатково до бюджету міста 100 мільйонів гривень надходжень. Доповідаю – уже маємо реально на сьогоднішній день додаткових 110 мільйонів. За пів року! – зазначив Сергій Кузьменко. - Ми планували перевиконання, але перевиконали і його! Це ще більше наших можливостей для розвитку громади! Від імені олександрійців хочу подякувати, перш за все, нашим депутатам в обласній раді, які відстоювали позицію Олександрії, щоб до нашого скромного бюджету ми змогли додати кошти на розвиток нашої громади. Ми маємо олександрійське лобі, яке працює і показує результат. І це незважаючи на те, що на зараз стосунки з обласною владою складно назвати конструктивними. Я б навіть сказав, що відносини наші розбалансовані. Думаю, що винні в цьому різкі кадрові зміни у керівництві області, і маю надію на найшвидше врегулювання».