Сергій Кузьменко: «Кошти Олександрійського центрального ринку нарешті почали йти в касу»

Перегляди: 2797

Комунальне підприємство «Олександрійський центральний ринок» за шість місяців цього року отримало надходжень на 2,5 млн грн більше, ніж це було за такий же період минулого року при тодішньому керівництві.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міський голова Сергій Кузьменко сьогодні, 7 липня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Такі цифри дає новий керівник Олександр Кіяшко. Чому такий результат? Бо кошти нарешті потрапили в касу? Я не буду давати оцінку чиєї-небудь діяльності, зараз цим займається Держаудит. Я бачу результат – 2,5 млн грн – у касі підприємства! І це для мене – показник! А невдоволені говорять і шкодять лише тоді, коли мова йде про гроші. Про гроші, які вони втратили», – йдеться у дописі.

Згідно з довідкою нового керівника центрального ринку Олександра Кіяшка, загалом надходження за послуги КП «Олександрійський центральний ринок» за перше півріччя 2021 року склали майже 5,8 млн грн. За аналогічний період 2020 року надходження за послуги склали майже 3,4 млн грн. Різниця – 2,5 млн грн.