Сукня-сорочка — носимо правильно

Перегляди: 2732

Сукня-сорочка - універсальний тренд, який дуже подобається багатьом жінкам. Цей фасон поєднує у собі практичність та естетичність. Основні деталі сукні: прямий крій, вертикальна планка з ґудзиками та акцент на комірі.

Головна перевага сукні-сорочки в тому, що вона пасує будь-якій жінці в незалежності від типу фігури та зросту. Популярні бренди кожного сезону випускають стильні моделі подібного фасону.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Розкажемо про цікаві модні поєднання суконь-сорочок з іншим одягом, взуттям та аксесуарами.

Сукня-сорочка підходить до створення будь-яких образів: для роботи, ділових зустрічей, вечірок чи офіційних урочистостей. Додайте вишуканих аксесуарів до простої моделі і вона одразу стане ідеальною навіть для особливого випадку.

Приталені чи оверсайз сукні-сорочки?

Обмежень немає, все залежить лише від особистих уподобань та обставин. У колекціях брендів можна побачити як сукні, що підкреслюють форми, так і моделі вільного крою. Якщо хочете сформувати красивий силует, обирайте сукню-сорочку з ремінцем. Такі моделі роблять акцент на талії та додають жіночності. Приталені силуети більше підходять для романтичних чи ділових образів.

Вільні моделі дозволять створити молодіжний, дещо бунтарський лук. Можуть мати яскравий принт чи незвичайний колір.

Міні чи максі?

Не знаєте, обрати довгу чи коротку сукню? Стилісти радять мати у своєму арсеналі обидва варіанти. І чергувати їх між собою в залежності від випадку та настрою.

Короткі підкреслюють стрункі ніжки і відмінно підходять для літа. Красиво виглядають з босоніжками на підборах чи сандаліями. Довгі надають образу елегантності та витриманості. Незвичайно викладають довгі сукні-сорочки з асиметричним низом.

Ще один цікавий тренд довгі сукні з цупкої основи, але рукава виконані з тонкого матеріалу. Таким чином сукня нагадує сарафан і додає образу невимушеності.

І не забувайте про міді довжину. Оптимальний варіант для тих дівчат, що не полюбляють надто короткі чи надто довгі сукні.

Сукня-сорочка з шортами чи брюками

У поєднанні з таким низом, сукня виступає більше у ролі сорочки чи туніки. Тому можна обрати моделі з розрізами, з тонких, прозорих тканин. Спробуйте застібнути сукню не на всі ґудзики, а лише до лінії талії. Або додайте тонкий ремінець. Чи сукню можна надягти на топ чи майку і носити вільно як туніку. Варіантів комбінацій безліч, обирайте ті, що подобаються вам найбільше.

Сукня-сорочка з верхнім одягом

Сукня-сорочка восени та навесні складе гарний тандем зі шкіряною курткою чи бомбером. Або зверху на сукню можна вдягнути теплий, в’язаний светр. Якщо ви плануєте носити сукню-сорочку під пальто, то верхній одяг повинен бути довшим. Силует виглядатиме пропорційно і витримано.

Сукня-сорочка з чоботами чи черевиками

Один з популярних трендів останні кілька сезонів – поєднання жіночних суконь та масивного взуття. Суперечлива на перший погляд комбінація черевиків на товстій підошві та елегантної сукні-сорочки виглядає стильно.

Сукню-сорочку можна носити також і з чоботами. Головне правильно співставити довжину взуття та одягу. І для вільної сукні оверсайз краще обирати чоботи, що добре облягають ніжку.

Сукня-сорочка з туфлями чи босоніжками

Класичне жіночне поєднання для побачень чи урочистих заходів. Підбори можуть бути як тонкими, так і широкими, і будь-якої висоти. Загальна рекомендація для створення гармонійного луку: чим коротша сукня, тим нижчими повинні бути підбори.

Сукня-сорочка з кедами чи кросівками

Casual набирає обертів. Тому сукні-сорочки можна носити зі спортивним взуттям. Отримуємо зручний, практичний та трендовий образ. Найбільш органічно під сукні подібного фасону виглядають світлі кеди чи кросівки без зайвого декору.

Аксесуари для суконь-сорочок

Перейдемо до деталей, що зможуть доповнити сукню-сорочку. За допомогою яких аксесуарів можна стильно урізноманітнити лук:

  • акуратні сумочки через плече та клатчі на ланцюжку продовжать романтичний настрій аутфіту;
  • можна носити і великі шопери, але краще під сукні з деніму;
  • плетені ремінці чи шкіряні паски з пряжкою пасуватимуть до багатьох однотонних суконь-сорочок;
  • обирайте масивні сережки, браслети, підвіски під стримані, класичні сукні.

Сукня-сорочка – беззаперечний фаворит серед брендів та модниць. Завдяки універсальності, цей одяг залишає величезний простір для експериментів. Тому не обмежуйте себе і надайте своєму іміджу нових фарб.