ФК «Олександрія» підсилився аргентинським форвардом та підписав досвідченого українця (відео)

Перегляди: 550

ФК «Олександрія» досягла угоди з італійським клубом «Дженоа» щодо трансферу аргентинського форварда Клаудіо Спінеллі.

Про це СВN повідомили у пресслужбі олександрійського клубу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Деталі угоди не розголошуються.

Клаудіо — вихованець аргентинського «Тігре». Дебютував в аргентинській Примері 25 березня 2017 року в матчі проти «Росаріо Сентраль». Влітку того ж року для отримання ігрової практики він на правах оренди перейшов в «Сан-Мартін Сан-Хуан». Після закінчення оренди, влітку 2018 року, перейшов до італійського «Дженоа», де відразу ж був відданий в оренду в «Кротоне».

[caption id="attachment_103159" align="aligncenter" width="640"] Клаудіо Спінеллі[/caption]

Виступав за клуби: Сан-Мартін Сан-Хуан (Аргентина), «Кротоне» (Італія), «Хімнасія Ла-Плата» (Аргентина), «Копер» (Словенія). За всю кар'єру провів 76 матчів, забив 13 голів і віддав 2 асисти.

Раніше контракт з «Олександрією» підписав Сергій Гринь. Угода розрахована на два роки.

[caption id="attachment_103160" align="alignnone" width="640"] Сергій Гринь[/caption]

Сергій є вихованцем донецького «Шахтаря». У 2011 році був зарахований до юнацької команди донеччан. У 2014 році на правах оренди приєднався до «Іллічівця». 26 липня 2014 року провів свій перший виступ у Прем'єр-лізі. 30 травня 2015 зробив хет-трик у ворота донецького «Олімпіка». Був визнаний найкращим молодим футболістом України до 21 року в конкурсі «Золотий талант України». Виступав за клуби: «Олімпік» (Донецьк), «Верес» (Рівне), «Арсенал-Київ», «Вайле» (Вайле, Данія), «Зоря» (Луганськ). Сергій також захищав кольори юнацьких збірних України U-16, U-17, U-19 U-21.