Головна танцювальна подія літа: на Кіровоградщині набирає обертів дитячий конкурс талантів

Перегляди: 1081

До десятиріччя перемоги у всеукраїнському танцювальному шоу «Майдан‘s» хореограф Олександр Лещенко та політик Сергій Ларін ініціювали проєкт «Танцюй, Кіровоградщина», в рамках якого діти з усієї Кіровоградщини можуть виграти цінні призи.

Про це кореспонденту CBN повідомили організатори заходу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Головна мета конкурсу — розкрити вміння та якості дітей, а також нагадати всім, що регіон є Танцювальною столицею України.

«Десять років тому сотні кіровоградців показали всій країні майстерність та віддачу, на які варто рівнятися. Наші хлопці та дівчата підкорили серця мільйонів та вибороли звання Танцювальної столиці України, а Кіровоград отримав мільйон гривень на мрію — у Ковалівському парку ми побудували величезний дитячий майданчик. Наша перемога — це наша спільна гордість, адже за команду без перебільшення вболівала вся область! Ми вболіваємо за талановитих дітей Кіровоградщини й зараз, тому і запустили цей проект», – зазначив Сергій Ларін.

У рамках проєкту передбачені змагання колективів та соло-учасників віком від 8 до 16 років з окремим призовим фондом для кожної з цих категорій. Конкурсний танок учасники мають зафільмувати під неофіційний гімн Кіровоградщини у виконанні Мирослава Кувалдіна – трек The ВЙО «Кіровоград» – та надіслати на Facebook-сторінку проєкту, де і проходить голосування.

Першими своє відео надіслали учасники «Professional dance studio» – підрозділу з професійного спортивного танцю Народного ансамблю бального танцю «Конвалія». Під керівництвом Олени та Ігоря Спінул вони підготували ефективний та запальний номер, що вже підкорює серця користувачів мережі.

«Приймання заявок та голосування триватиме до 31 серпня, проте організатори закликають не відкладати на потім, аби мати більше шансів на перемогу. Стипендії на навчання, переносна колонка IBIZA PORT12 UHF-BT з мікрофоном для виступів і занять на відкритих майданчиках, проектор ViewSonic PS600X з екраном для майстер-класів та демонстрації своїх виступів — ось лише невелика частина призового фонду. Адже окрім нагород фіналістам для кожного учасника передбачені заохочувальні призи! Тож не пропустіть головну танцювальну подію Кіровоградщини цього літа!» – додали організатори.