ФК «Олександрія» підписав другого легіонера та повернув Андрія Цурікова

Перегляди: 744

Дворічну угоду з олександрійським клубом сьогодні уклав центральний захисник Боурама Фомба – повідомила пресслужба клубу. Новачок олександрійців народився в Малі. Виступав за клуби «Чеалул П'ятра Неам» та «Політехніка Яші» та «Кіндіа Тарговіште» в Румунії та в Малі. Також у результаті тривалих переговорів для виконання поставлених перед командою завдань досяг домовленостей з ФК «Металіст» щодо річної оренди захисника Андрія Цурікова.

Андрій є вихованцем запорізького «Металурга». У Прем'єр-лізі дебютував 25 липня 2010 року в матчі проти львівських «Карпат». У складі «Олександрії» вперше з'явився у поєдинку з полтавською «Ворсклою» 31 липня 2016 року. За наш клуб Андрій зіграв 78 офіційних матчів, забивши 4 голи. Також він представляв «Олександрію» у матчах Ліги Європи.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Виступав за клуби: «Металург» (Запоріжжя), «Динамо» (Київ), «Яблонець» (Чехія), «Говерла» (Ужгород), «Дніпро-1» (Дніпро), «Левадіокос» (Греція)