ФК «Олександрія» уклав угоду з провідною європейською компанією

Перегляди: 753

З нового сезону офіційним партнером олександрійського клубу буде компанія VBET

Про це СВN повідомили у пресслужбі ФК «Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

VBET глобально співпрацює зі спортивними командами та змаганнями по всьому світу. Компанія є партнером футбольного клубу «Монако», кіберспортивної команди «Альянс», футбольного клубу «Портсмут» та співпрацює з багатьма іншими спортивними командами та змаганнями. Починаючи з сезону 2021/2022 VBET став титульним партнером Суперкубку України та Української Прем'єр-ліги з футболу.

«Цього міжсезоння наш клуб переживає шалену трансформацію, починаючи з кадрових змін в команді до реставрації футбольного поля. Ми прагнемо показувати якісний, майстерний футбол та зайняти якомога вище турнірне положення. Ми не боїмося ризикувати як в житті, так і на полі! Я впевнений, що з нашим новим партнером — компанією VBET — цей шлях буде більш продуктивним та успішним. VBET – це компанія, яка дуже близька нам за своїми принципами та переконаннями. Ми бачимо, що серед партнерів VBET велика кількість європейських команд, з якими вони активно співпрацюють, а ми в свою чергу робитимемо все, щоб в невдовзі повернутися на футбольну європейську арену!» — говорить директор ФК «Олександрія» Дмитро Кітаєв.

«Впродовж довгого часу ми слідкували за успіхами «Олександрії» на внутрішній і міжнародній арені та впевнені у тому, що команду очікують великі перемоги. Цінності, традиції та амбіції цього клубу говорять про те, що цього року вболівальники побачать команду, яка змагатиметься за високі позиції у Чемпіонаті та Кубку України, а компанія VBET щиро радіє можливості бути частиною цього процесу. Ми впевнені у нашій плідній та переможній співпраці, а також палкій підтримці шанувальників клубу протягом всього сезону», — коментує підписання контракту керівник департаменту розвитку партнерських відносин VBET Ukraine Антон Світличний.