У Кропивницькому вшанували пам’ять полковника Павла Сніцара, який загинув під час звільнення Лисичанська (фото)

Перегляди: 987

Сьогодні, 23 липня, у Кропивницькому на Алеї Слави Рівнянського кладовища вшанували пам’ять полковника Павла Сніцара, передає кореспондент CBN.

Сім років тому від кулі ворога загинув командир стрілецького батальйону Павло Сніцар з Кропивницького. Сталося це у 2014 році на Сході під час звільнення Лисичанська. Чоловік загинув, коли намагався винести з поля бою поранених товаришів та загиблого командира військової частини. Посмертно він отримав звання полковника.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сьогодні вшанувати пам’ять військового зібралися понад два десятки людей. Серед них — представники батальйону, побратими та рідні Павла Сніцара.

«Разом з Павлом їздили у відрядження, а під час загибелі теж був з ним. Він був мужній, відданий своїй державі, чесний та завзятий командир», — зазначив побратим Павла Сніцара Олександр Четвериков.

«Ніхто не забутий. Ми щодня пам’ятаємо, любимо. Він для нас живий. Ми ніколи не говоримо про нього в минулому часі. Дивлячись на дітей, які зростають, які так на нього схожі, я дуже горда тим, що це саме їхній тато, що це саме мій чоловік», — розповідає дружина Павла Сніцара Леся Сніцар.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN