«Інгулець» розгромно поступився «Зорі»

Перегляди: 537

У матчі 2-го туру Української Прем'єр − Ліги петрівський «Інгулець» у Кропивницькому на стадіоні «Зірка» приймав луганську «Зорю».

Обидві команди поступилися в стартових поєдинках. Та якщо петрівчани прогнозовано програли «Шахтарю», то поразка луганчан у рідних стінах від оновленої «Олександрії» була багато в чому сенсаційною. Тож, хлопці Віктора Скрипника намагалися реабілітуватися. І гості практично вирішили долю зустрічі в перші сім хвилин. Спочатку, після кутового, Владислав Кочергін смачно зльоту приклався до м'яча метрів із 18-ти. Гальчук врятувати свої ворота був безсилий. А за хвилину голкіпер петрівчан знову пропустив після удару того ж Кочергіна, якому класно асистував Громов - 0:2.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Згодом воротар господарів декілька разів рятував свою команду, не дозволивши суперникам довести рахунок до розгромного. В «Інгульця», після такого шоку, гра попереду не виходила. Добре, що втретє конкурентам забити не вдалося.

Та по перерві «Зоря» не зупинилася й таки забила втретє. Знову невдало зіграли захисники петрівчан, дозволивши Кочергіну оформити хет-трик -0:3..

Гості створили та нейтралізували ще декілька моментів і заспокоїлися. А господарі, після виходу на поле Козака та Шарая, які додали швидкості на флангах, активізувалися. І така наполегливість принесла результат. Після проходу та передачі з правого флангу Полегенька, свій перший гол за «Інгулець» забив Артем Сітало.

Далі той таки Сітало претендував на пенальті, коли його притримали за руку. Але дуже картинне падіння нападника арбітр Сергій Бойко розцінив як симуляцію та показав Артему жовту картку. Луганчани швидко зрозуміли, що ще один пропущений гол призведе до валідольної кінцівки та знову активізувалися. А Віктор Скрипник зробив результативні заміни. Спочатку Булеца своєю передачею від лінії поля асистував новачку Крістіану, а вже в компенсований час той таки Булеца вивів на ударну позицію в штрафному майданчику Фріпонга, який установив остаточний рахунок матчу - 1:5.