Кропивницький: стало відомо, коли у селищі Новому відновлять постачання води

Перегляди: 1732

Внаслідок вчорашньої негоди селище Нове у Кропивницькому вчергове залишилося без води.

Про це CBN повідомили в КП «Теплоенергетик».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами директора комунального підприємства Олександра Чельника, вчора біля селища Нового його підлеглі проводили аварійні роботи. Місце пориву знаходиться у балці, тож коли почалася злива, туди ринули потоки води, не давши працівникам «Теплоенергетика» усунути аварію. В результаті водопостачання Нового довелося припинити.

Вже сьогодні ремонтні роботи завершили. Близько 12 години насосна станція на обознівському водозаборі почала піднімати і подавати цю воду на очисну станцію. Цей процес займе близько 3-4 годин

«Потім ця вода потрапляє на станцію фільтрації, очищення та відстоювання, і після цього — в резервуари питної води. Враховуючи те, що ми і вчора, і сьогодні подавали воду із резервних ємностей, а вони обмежені, тому сьогодні і, можливо, завтра вранці, вода подаватиметься по годинам. А потім, я думаю, з обіду, ми зможемо подавати воду постійно. Нам потрібно створити у резервуарах дводобовий запас води», — наголосив Олександр Чельник.

За його словами, сьогодні, 3 серпня вода у селищі Новому подаватиметься з 18 до 21 год., завтра вранці — з 5-30 до 9-00.