У педуніверситеті Кропивницького зроблять ремонт за понад мільйон гривень

Перегляди: 1122

Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім.В.Винниченка виборов фінансування для двох проєктів по реконструкції вузу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це йдеться на сайті вишу, передає кореспондент CBN.

Гроші надійдуть з фонду розвитку закладів фахової передвищої та вищої освіти. На конкурс, що оголошувала комісія Міністерства освіти і науки України, педуніверситет подавав чотири проєкти. Два з них перемогли і будуть реалізовані у 2021 році за спільне фінансування - 200 тисяч візьмуть з бюджету університету, а один мільйон гривень надійде з фонду.

В університеті планують осучаснити систему пожежної безпеки першого корпусу та відремонтувати котельню, що опалює студентський гуртожиток на Полтавській.

«На жаль, в Україні останнім часом трапилось кілька подій, що змушують ретельніше подбати про пожежну безпеку навчального закладу. Наші викладачі й студенти мають бути спокійними за своє життя і здоров’я. Опалення гуртожитку на Полтавській давно потребувало втручання. Погодьтесь, готувати конспекти чи читати підручники краще, коли не мерзнеш», - зазначив ректор університету Євген Соболь.