Zens представляє універсальну бездротову док-станцію «4 в 1» для зарядки iPhone 12

Перегляди: 780

Zens впровадив новий продукт: бездротову док-станцію «4 в 1» для зарядки iPhone 12.

Компанія Zens сьогодні анонсувала серійний випуск абсолютно нового зарядного пристрою з функціоналом «чотири в одному» (4-in-1), який розроблений спеціально для роботи з новітнім модельним рядом Apple iPhone 12.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Новинка являє собою універсальну док-станцію, оснащену магнітним кільцем для IPhone 12. Призначена для підзарядки гаджетів чотирьох різних типів. Zens наголошує, що зарядний пристрій може видавати на індукційний заряд потужність 15 Вт. Але це стосується лише гаджетів фірми Apple. Відносно смартфонів інших виробників (які не використовують ліцензовану компанією Apple технологію MagSafe) цей показник нижче і складає 7,5 Вт. Така потужність доступна у фірмовому стандарті Qi.

Індукційну зарядку можна використовувати для підзарядки смартфону з портретним або пейзажним поворотом екрану. Окрім цього, підставка має певний кут нахилу. Тому дозволяє зручно дивитись відео, спілкуватись за допомогою сервісу FaceTime та виконувати інші дії під час зарядки гаджету.

У якості доповнення до магнітної платформи для зарядки iPhone 12 є спеціалізована панель на 5 Вт. Її можна використовувати, якщо треба одночасно зарядити два смартфони або телефон та AirPods.

Універсальна док-станція дозволяє також заряджати годинник Apple Watch. Для цього в комплекті є додатковий знімний засіб. Пристрій має вбудований порт USB-A. До нього можна підключити четвертий гаджет для підзарядки. Док-станція поставляється з виносним адаптером живлення потужністю на 30 Вт.

Анонсований магнітний зарядний пристрій можна замовити на сайті Zens. Сьогодні його ціна складає 139,99 євро, або 165 доларів. Компанія-виробник пропонує доставку док-станції по всьому світу.