У Кропивницькому оголосили дату громадського обговорення нових тарифів на проїзд

Перегляди: 1532

3 вересня о 14:00 у кімн. 426 Кропивницької міської ради відбудуться громадські обговорення нових тарифів на проїзд у міському комунальному пасажирському транспорті.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У зв’язку з карантинними обмеженнями до участі в заходах допускаються по одному представнику від громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, органів самоорганізації населення, недержавних засобів масової інформації, інших непідприємницьких товариств та установ, легалізованих відповідно до законодавства.

Пропозиції та зауваження до проєктів рішень, які виносяться на громадське обговорення, можуть бути подані в письмовій формі в строк до 2 вересня до управління транспорту та зв'язку Кропивницької міської ради за адресою: Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41 (кімн. № 405), email: transport@krmr.gov.ua.

Нагадаємо, у Крoпивницькoму планують підняти вартість прoїзду в трoлейбусі дo 7 гривень.