Олександрія налагоджує міжрегіональну співпрацю з Кременчуком

Перегляди: 740

Міста Кременчук Полтавської області та Олександрія Кіровоградської налагоджують міжрегіональну співпрацю та обмін досвідом роботи.

Про це у Facebook повідомив заступник директора Інституту розвитку Кременчука Андрій Мельник.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«25 серпня 2021 року до Кременчука прибудуть представники Олександрії - перший заступник міського голови Юрій Гугленко, заступники міського голови Ірина Чемерис та Юрій Шклярук, голова постійної депутатської комісії з питань прав людини, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності, етики та регламенту Олег Панібратенко, начальник управління освіти Олександр Авраменко, начальник управління культури і туризму Ольга Переведенцева, начальник управління економіки Ростислав Черевашко та начальник відділу внутрішньої політики Євген Писаревський», - написав він.

Делегація «зустрінеться з міським головою Віталієм Малецьким, першим заступником міського голови Володимиром Пелипенком, заступником міського голови Ольгою Усановою керівниками відповідних департаментів, управлінь відділів Кременчуцької міської ради, керівництвом Інституту розвитку Кременчука».

Раніше керівники Інституту розвитку Кременчука відвідали Олександрію.