На Кіровоградщині під час свят шляховики відновлювали дороги (фото)

Перегляди: 614

Шляховики Кіровоградщини продовжують втілювати президентську програму «Велике будівництво».

Про це CBN повідомили у пресслужбі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дорожники ремонтують відрізок дороги Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук поблизу Світловодська, відбудовують два мости по дорозі Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запорiжжя - Маріуполь у селі Куцеволівка, км 292 та км 294.

Також шляховики капітально відновлюють маршрут М-30 Стрий - Ізварине, у тому числі дві штучні споруди (на колишній дорозі М-04 Знам’янка - Луганськ - Ізварине) неподалік села Пантаївка та у селі Куколівка.

Крім цього, дорожники розпочали реконструкцію шляхопроводу у селищі Знам’янка Друга. Нині завершують поточний середній ремонт двох мостів на обході Кропивницького біля Обознівки й неподалік села Велика Сиверинка та безперервно виконують ремонт на відрізку Кропивницький — Знам’янка.

Шляховики продовжують впорядковувати відремонтовану ділянку від Черкащини до Кропивницького — укріплюють узбіччя, монтують бар'єрне огородження, бордюрний камінь, наносять розмітку.