У Кропивницькому погасили спеціальний конверт до Дня Незалежності (фото)

Перегляди: 897

У Кропивницькому відбулося урочисте спеціальне погашення штемпелем «30 років Незалежності України» поштового конверта із відповідною оригінальною маркою.

У процедурі спецпогашення, організованою заступницею директора Кіровоградської філії «Укрпошта» Тетяною Капустіною, взяв участь Кропивницький міський голова Андрій Райкович, передає прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Поштовий конверт із оригінальною маркою «30 років Незалежності України» «Укрпошта» ввела в обіг 20 серпня 2021 року. На конверті та штемпелі спецпогашення використана візуальна символіка до святкування 30-річчя Незалежності України, створена за координації Міністерства культури та інформаційної політики України. На оригінальній марці надруковано уривок з вірша «Молитва за Україну» юної письменниці Олександри Бурбело. А фотоілюстрацією до конверту стала робота Романа Михайлюка.

Конверт випущено тиражем 350 тисяч примірників.

Напередодні, 17 серпня, «Укрпошта» на відзначення Дня Незалежності України також ввела в обіг поштову марку та поштовий блок із зображенням символу незалежності – Монументу Незалежності – тріумфальної 52-метрової колони, увінчаної статуєю Берегині-Оранти.