Кропивничанка Ольга Свідерська посіла в фіналі Паралімпійських ігор восьме місце

Перегляди: 1853

У Токіо продовжується боротьба на Паралімпіаді, де Кіровоградщину представляють три спортсменки.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нагадаємо, що в свій нозології підопічні Олега Соколовського Анастасія Мисник та Вікторія Шпачинскька посіли друге та четверте місце у змаганнях зі штовхання ядра.

Сьогодні на старт дистанції 50 метрів брасом вийшла Ольга Свідерська. Нагадаємо, наша землячка є дворазовою срібною призеркою Літніх Паралімпійських ігор 2012 року в Лондоні й також виборола срібло та дві бронзи на Паралімпіаді в Ріо в 2016-му році. Досвідченій учениці Олени Кузніцової вдалося здобути ліценцію й на Паралімпіаду до Токіо, де вона стартує на трьох дистанціях.

Сьогодні Ольга вийшла до фіналу в плаванні брасом на 50 метрів у класі SB3. У попередньому запливі Оля показала четвертий результат і пробилася до вісімки кращих. У медальному запливі Ольга Свідерська фінішувала з восьмим часом. Та в кропивничанки ще залишається можливості здобути медалі.

2 вересня підопічна Олени Кузніцової буде змагатися на дистанції 50 метрів вільним стилем у класі S4. А 3 вересня вийде на старт в цьому ж класі в плаванні 50 метрів на спині.