Запобіжний захід обрали підозрюваній у смертельній ДТП у Світловодську (відео)

Перегляди: 5361

Сьогодні, 2 вересня, у Ленінському районному суді обрали запобіжній захід підозрюваній у смертельній ДТП у Світловодську, передає кореспондент CBN.

Прокурор запевняє, шо підозрювана їхала зі швидкістю 80-90 км/год. Однак захисник жінки повідомив, що наразі немає доказів у перевищені руху під час поїздки. Також адвокат запевняє, що під час керування у машини лопнула шина, що і призвело до ДТП.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У підозрюваної перелом гомілки та пальця, а також закрита черепно-мозкова травма. Адвокат запевняє, що підозрюваній не надали необхідну медичну допомогу. Медики відмовилися зробити операцію на пошкодженій нозі, а зламаний палець на іншій нозі перемотали скотчем.

«Хочу попросити пробачення у родичів. Я не хотіла, щоб так вийшло. Я її не бачила. Я їхала зі швидкістю 60 кілометрів. На моєму боці перебігав дорогу їжак, виїхала на зустрічну смугу, почула звук ”хлопка”, а далі пам’ятаю, що нижня частина тіла затиснута в автомобіль, крутило автівку та шли іскри. Більше нічого не пам’ятаю. Я прийшла до тями лише в лікарні. Я не розумію, що відбулося. Я не знала, що там хтось був. Також до мене халатно віднеслися медики. Це було знущання. Вони мені не дали нормального лікування та морально знущалися з мене. Вони кинули мою ногу об кушетку, щоб я прийшла до тями. Я не винна, в мене просто лопнуло колесо», - заявила підозрювана.

Жінці обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб до 30 жовтня нинішнього року з правом внесення застави у розмірі 150 прожитковий мінімумів, що складає 340 тисяч 500 гривень.

Нагадаємо, близько 4 години ранку у середу, 1 вересня, у Світловодську сталася аварія: водійка іномарки не впоралась з керуванням, авто вилетіло на тротуар, збило жінку та врізалося в стіну магазину. Постраждала отримала тяжкі травми й померла в лікарні. Загибла – мама трьох дітей. Найменшій півтора місяця.