«Монотонність доріг»: рок-гурт з Кропивницького порадував фанатів новим кліпом (відео)

Перегляди: 1081

Рок-гурт «Проти Течії» з Кропивницького випустив у світ новий кліп під назвою «Монотонність доріг».

Про це повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Монотонність доріг» — це пісня з нового альбому «Шаман-рок». У цій роботі поєдналися кохання, розлука, осінь, рок та гастрольні подорожі.

Текст, який одразу був віршем, написаний в потязі, з власної життєвої історії лідера гурту Рами Вішеса, тому кліп і має такі депресивні відтінки, бо все пережито й пропущено через душу й серце фронтмена. Деякі фрагменти відео знімалися в потязі, під час гастролей, деякі були спеціально відзняті на соляному озері Солонець-Тузли, яке знаходиться в с. Рибаківка Миколаївської області, а все інше — в Києві та рідному Кропивницькому.

Гурт «Проти Течії», окрім сольних концертів, брав участь у багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалях. Серед них — «Червона Рута», «Рок-булава», «Самар-Дніпро-Фест», «Холодний Яр», «Ше.Fest», «Пісні народжені в АТО», «Важка ділянка VIII», «Зашків-Фест», «Сяйво-Фест» та багато інших.

Також в біографії гурту дуже багато акустичних виступів за участі лідера колективу Дмитра Кольчика (Рама Вішес), завдяки яким музикант допомагав хворим дітям та сиротам, піднімав бойовий дух воїнам АТО на передовій і в мирних містах України.

На даний час гурт має три повноформатних альбоми — «У пеклі боротьби» (2017), «Шляхом вітру і вогню» (2019) та «Шаман-рок» (2021), а ще багато синглів, декілька Е і сольних робіт лідера гурту.