Базове і трендове взуття до будь-яких street style образів на осінь

Перегляди: 1348

Тренди в спортивному взутті на осінь 2021 з гідністю витримають перехідні погодні умови і будуть виглядати чудово з різними образами. В інтернет-магазині Miraton представлена нова колекція взуття, на яку поширюється безкоштовна доставка «Нової пошти» і промокоди зі знижками 15%.

Якби довелося вибирати тільки один тип взуття, щоб носити все життя, більшість людей, без сумніву, обрали б кеди. Вони зручні, симпатичні, представлені у різних стилях і відтінках. На відміну від тих часів, коли кеди носили виключно для занять спортом, в наші дні вони стали не тільки модними, але і функціональними. Підібрати жіночі кеди можна за посиланням.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для міжсезонного вуличного образу вашим улюбленим взуттям обов'язково повинні стати кеди, адже 2021 рік – уособлення ідеального модного балансу комфорту і стилю. Ознайомитися з варіантами чоловічих кед можна тут. Далі розповідаємо про абсолютні must-have цієї осені.

Помірна яскравість

У той час як літні тенденції спортивного взуття включали суцільні яскраві моделі, тренди осені трохи пом'якшують їх. Але ви як і раніше будете бачити оригінальні кольори на своїх кедах – просто вони будуть трохи витонченішими. Чекайте появи соковитих кольорів, які дозволять взуттю виділитися, не порушуючи весь ансамбль.

Вдале рішення – взуття з білою підошвою і шнурками, які збалансують загальний настрій, або з одним акцентом, який додасть родзинку. Поєднуйте його з одягом мінімалістичного нейтрального крою і дозвольте кольору стати акцентом і заявити про себе.

Висотні мотиви

Тенденція на кеди з високою посадкою в майбутньому сезоні була широко представлена на подіумах, і вони ідеально підходять для будь-якого осіннього ансамблю (будь то джинси і легкі водолазки або осінні сукні-міді). У таких модних і функціональних кросівках можна комфортно і стильно провести всю осінь. Ці моделі також є чудовим рішенням для тренувань, оскільки володіють відмінними характеристиками додаткової підтримки, зчеплення і амортизації.

Стиль ретро

Кеди у вінтажному дизайні родом з 70-х доповнять будь-який класний образ, і цієї осені ви обов'язково побачите їх всюди. Чоловічі кеди Lacoste відповідають цій тенденції і представлені в широкому розмаїтті за посиланням.

Масивні підошви

Товста підошва продовжує переважати, тому, якщо ви ще не приєдналися до цієї тенденції, зараз саме час. У таких кед так багато вдалих осінніх ітерацій – від анімалістичних принтів до класичних нейтральних відтінків. Кеди з тваринним принтом підходять практично для будь-якого сезону, але вони особливо милі в поєднанні з осінніми кольорами, такими як гірчичний і темно-бірюзовий.

Pro-Eco

Мода і екологічність – це союз, укладений на небесах, тому екологічно чисті кеди в трендах осені 2021 року. Варіанти, доступні у всіх стилях від безлічі різних брендів, допоможуть принести користь планеті, коли ви робите покупки для осіннього гардеробу. Допомога довкіллю ще ніколи не виглядала так стильно.