Експерти назвали топ-3 телевізори Xiaomi в Україні

Перегляди: 602

Фахівці E-Katalog проаналізували вподобання тисяч українських покупців, щоб виділити трійку найбажаніших моделей китайського бренду.

Xiaomi Mi TV UHD 4S 50

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Найпопулярніший телевізор Xiaomi на E-Katalog обладнаний 50-дюймовою IPS-матрицею з роздільною здатністю 3840 х 2160 р та підтримкою HDR. Технологія Upscaling дозволяє підвищувати роздільну здатність будь-якого сигналу до 4К — не просто масштабуючи картинку, а піддаючи її спеціальній обробці.

Mi TV UHD 4S працює під управлінням ОС Android TV, що пропонує швидку синхронізацію з іншими пристроями, широкі можливості персоналізації та доступ до мільйонів ігор та додатків в Play Market. Керувати системою можна за допомогою зручного аеропульта, переміщуючи курсор на екрані легким нахилом кисті. Телевізор також вміє розпізнавати голосові команди (Google Assistant) — для цього пульт обладнаний вбудованим мікрофоном.

Xiaomi Mi TV UHD 4S 50 може похвалитися потужною аудіосистемою (20 Вт) з підтримкою Dolby Digital і DTS, вбудованим тюнером Т2, модулями Wi-Fi 5 і Bluetooth v 4.2. Модель отримала 2 ГБ ОЗП і 8 ГБ вбудованої пам’яті, яку можна використовувати як для встановлення додатків, так і для запису ефіру.

За даними E-Katalog, жителі Кіровоградщини можуть замовити телевізор Xiaomi Mi TV UHD 4S 50 в інтернет-магазинах за ціною від 9 300 до 13 100 грн.

Xiaomi Mi TV 4A 32 T2

Компактний 32-дюймовий телевізор з невисокою роздільною здатністю (HD), але гідним набором можливостей. Головний плюс моделі — робота під управлінням зручної, функціональної та добре знайомої користувачам ОС Android TV. Крім цього, Mi TV 4A підключається до інтернету через Wi-Fi, вміє записувати телепередачі та транслювати контент з інших пристроїв за допомогою технології DLNA.

Ціна в інтернет-магазинах — від 6 500 до 7 100 грн.

Xiaomi Mi TV Q1 75

Mi TV Q1 — найбільш передовий телевізор Xiaomi в Україні. Окрім вражаючих розмірів (75 дюймів), він привертає увагу розкішною QLED-матрицею — більш яскравою, контрастною та енергоефективною, ніж стандартні LED-панелі. Підтримка розширеного динамічного діапазону (HDR10 +) дозволяє відображати понад 1 млрд різних відтінків, а висока частота зміни кадрів (120 Гц) забезпечує плавну та реалістичну картинку.

Підтримка актуальних стандартів Wi-Fi 5 (802.11ac) і Bluetooth v 5.0 забезпечує швидку передачу даних, а технології DLNA, Chromecast і Miracast спрощують обмін інформацією з гаджетами, перетворюючи панель на справжній центр мультимедійних розваг. Xiaomi Mi TV Q1 75 отримав одразу три роз’єми HDMI v 2.1, два USB-порти та повний набір тюнерів для приймання ефірного, кабельного та супутникового сигналів.

Ціна в інтернет-магазинах — від 49 500 до 65 100 грн.

Примітка: дані про ціни актуальні станом на серпень 2021 року. Ознайомитися з рейтингами та оглядами найкращих телевізорів, порівняти характеристики сотень моделей та їхні ціни в інтернеті можна на порталі ek.ua.