Кропивницький: на Вокзальній ям не буде. І велодоріжок теж

Перегляди: 3752

Реставрація вулиці Вокзальної підходить до свого завершення.

Під час апаратної наради, сьогодні, 20 вересня, міський голова Андрій Райкович проінформував, що вона проходила по плану-схемі поточного, а не капітального дорожнього ремонту.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Тому ми не виконали повну заміну покриття на тротуарній частині, тому ми не виконали велосипедні доріжки, бо їх треба новими зробити, а проект не передбачав цих речей. Але все те, що закладено в проект, в обов’язковому порядку буде в правильний спосіб зроблено», — зауважив Андрій Райкович.

За словами міського голови, наразі проводиться підлаштування каналізаційних люків під площину дороги, тому ям на нерівностей на Вокзальній не буде.

«Я дуже сподіваюся і маю право бути впевненим, що дорога витримає 10 років до капітального ремонту. Важливо контролювати проведення всіх ремонтних робот», — зазначив Андрій Райкович.

https://cbn.com.ua/2021/09/18/u-kropyvnytskomu-vpershe-za-17-rokiv-kapitalno-vidremontuvaly-odnu-z-osnovnyh-transportnyh-magistralej-video/