Стало відомо, чому держслужбовці Кіровоградщини не беруть участь у Всеукраїнській спартакіаді

Перегляди: 868

У Чорноморську стартувала Всеукраїнська спартакіада державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, але представники Кіровоградщини в ній участі не беруть.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У змаганнях із волейболу, футзалу, настільного тенісу, шахів та шашок найсильніших визначають серед 362 спортсменів з 17 регіонів України.

На жаль, серед учасників стартів немає представників Кіровоградщини, які разом із колегами з Волинської, Закарпатської, Луганської, Миколаївської, Херсонської та Чернігівської областей не вийшли на старт Всеукраїнської спартакіади.

Як повідомив СBN голова обласної організації ФСО «Спартак» Олексій Коваленко, самостійно організація відрядити команду на змагання не має можливості. А в обласному бюджеті свого часу, через певні обставини, не були передбачені кошти на відрядження держслужбовців Кіровоградщини на Всеукраїнську спартакіаду, хоча всі етапи обласної спартакіади, зокрема й фінальний етап у Новгородці, були проведені.

Спартакіаду проводить фізкультурно-спортивне товариство «Спартак» за підтримки Міністерства молоді та спорту й Національного олімпійського комітету України.