Кропивничанин буде судити бій між Олександром Усиком і Ентоні Джошуа

Перегляди: 6774

У суботу, на стадіоні клубу «Тоттенхем» відбудеться боксерський поєдинок за титул чемпіона світу в суперважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа.

Сталі відомі судді цього мегафайту. Рефері в ринзі буде працювати британець Майкл Александер. А визначати долю протиборства, якщо боксери проведуть повні 12 раундів будуть кропивничанин Віктор Фесечко, а також Говард Фостер (Великобританія) і Стів Вайсфелд (США).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нагадаємо, що наш земляк Віктор Фесечко один із перших українських чемпіонів світу серед професіоналів, а нині авторитетний український рефері. Нині Віктор Фесечко працює тренером- викладачем із боксу в Кропивницькій ДЮСШ-1.

А бій між Усиком та Джошуа в Україні ексклюзивно буде транслювати сервіс МЕГОГО. У разі перемоги Олександр Усик, для якого це перший титульний бій у надважкій вазі, стане володарем чемпіонських поясів WBA, WBO, IBF й IBO, які належать Джошуа.