Як вибрати золотий кулон на подарунок: топ-3 рекомендацій

Перегляди: 506

Не секрет, що жінки люблять діаманти, але золото зазвичай є кращим вибором з точки зору вартості, довговічності, надійності. Ювелірні магазини пропонують великий асортимент золотих прикрас. Найбільший вибір припадає на кулони. Золоті підвіски для жінок доступні в різних формах і розмірах. Тому зробити вибір може бути важко. Швидше визначитися, який золотий кулон сподобається жінці, без примірки допоможуть рекомендації експертів.

Критерії вибору прикраси при покупці

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Отже, ось що потрібно враховувати, коли ви купуєте золоті підвіски:

Матеріал

Перед покупкою кулона завжди варто перевірити якість золота. Щоб не придбати підробку, краще купувати дорогоцінні вироби в офіційних магазинах. Один з таких – Gold.ua. Там вам нададуть сертифікати якості. Будьте впевнені, це оригінал, як зазначено в описі каталогу. Найбільш популярні матеріали – це золото 585-ї та 750-ї проби білого, червоного, жовтого кольорів.

Форма

Варто серйозно подумати про форму золотого кулона. Деякі з популярних моделей мають тематичну направленість: природну, любовну, абстрактну і т.п. Це можуть бути:

• феї;

• бабки;

• дельфіни;

• місяць;

• зірка;

• серце;

• ключик;

• літера та інші.

Вибирайте таку прикрасу, яка точно висловить ваші почуття до жінки і ваше ставлення в цілому. Або згадайте про захоплення леді. Їй буде приємно носити такий модний екземпляр.

Каміння

Окрім форми золотих підвісних конструкцій, слід також враховувати колір дорогоцінного каменю. Зауважте, що колір каменю допоможе визначити загальну вартість золотого кулона. Якщо вам доводиться вибирати між безбарвним і кольоровим камінням, вам слід вибрати безбарвні варіанти, оскільки вони часто бездоганні. Такі моделі підійдуть під будь-яку зовнішність, комплект одягу.

Якщо ви шукаєте підвіски невеликого розміру, вам слід вибрати варіанти з меншою кількістю каменів. Це зробить виріб більш привабливим.

Чому золотий кулон – це найкращий подарунок жінці

Прикраси подобаються жінкам різного типу та віку. А кулони більше за всіх. Такий подарунок вважаться приємним не тільки для того, хто його отримує, а й того, хто його презентує.

При покупці ювелірних прикрас завжди легко вибрати правильні золоті підвіски, тому що їх простіше всього купити. Немає необхідності замислюватися про розмір чиєїсь шиї або пальця, тому вони вважаються ідеальним подарунком для жінок.

Однією з причин, чому золоті підвіски цінуються більше за інші прикраси, є те, що їх можна носити з будь-якої нагоди. Незалежно від випадку, будь то повсякденний чи офіційний, золотий аксесуар ідеально підійде до будь-якого одягу.

Де замовити виріб

Щоб не витрачати час на багатогодинні походи по магазинах, краще відвідати найбільший інтернет-магазин. Там великий вибір, сертифікований товар, досвідчені консультанти, вигідні умови придбання, наявність доставки кур'єром, можливість ефектно упакувати.

Замовити бажану прикрасу в ювелірному магазині можна в будь-який час та зі зручного місця для кожного.